La Cambra a la XII Trobada Empresarial Iberoamericana

Captura de pantalla 2018-11-13 a las 15.20.37

Els dies 14 i 15 de novembre tindrà lloc, a Antigua Guatemala, la XII Trobada Empresarial Iberoamericana.

L’esdeveniment, organitzat pel CACIF (Comitè Coordinador d’Associacions Agrícoles, Industrials i Financeres) reunirà prop de 400 empresaris de 22 països hispans: l’objectiu és debatre els objectius de desenvolupament sostenible, marcant l’any 2030 com a límit prioritari.

“Hem d’unir-nos per afrontar els reptes del comerç iberoamericà”, relata Marco Augusto García Noriega, president de CACIF i màxim exponent en l’organització de la trobada: “un espai per a compartir experiències, desenvolupar i estratègies i concretar aliances”, suggereix.

La sessió inaugural debutarà amb el mateix president del CACIF i finalitzarà amb l’intervenció de Jimmy Morales, President de la República de Guatemala. Seguidament, començaran les taules de debat que seran el fil conductor de les dues jornades que durarà l’esdeveniment, amb un total de sis taules i més de 30 ponents.

Miquel Armengol i Pilar Escaler formaran part de l’equip representant de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra en una trobada que promet desenvolupar, compartir i associar estratègies de cara al futur del comerç hispà.

Deixa un missatge