Scroll Top

Propòsits i Valors

“El nostre propòsit és acompanyar les empreses en el camí de la competitivitat, la sostenibilitat i la resiliència, treballant pel bé comú, la dinamització econòmica i el progrés del país. A més, volem contribuir a la reflexió estratègica en el disseny d’un nou model econòmic a llarg termini, que consolidi Andorra com a país de referència en l’àmbit del turisme, la innovació, la tecnologia i la inversió.”

 

Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra

REPRESENTATIVA

DE TOTES LES EMPRESES
DE TOTS ELS SECTORS

ACCESSIBLE, PROPERA I DIALOGANT

FEM ESCOLTA ACTIVA

CATALITZADORA

DE LA DINAMITZACIÓ ECONÒMICA I EL PROGRÉS

INDEPENDENT

SOM UNA INSTITUCIÓ AUTÒNOMA AL SERVEI DEL TEIXIT EMPRESARIAL

OBSERVANÇA

VETLLAR PER LA TRANSPARÈNCIA I LA COMPETÈNCIA LLEIAL

Som la institució representativa de totes les empreses i els sectors; accessible, propera i dialogant; independent i catalitzadora de la dinamització econòmica i del progrés del país, amb la finalitat de vetllar per la transparència i la competitivitat lleial entre les empreses andorranes.

Som la veu de l’empresa. Representem i defensem els interessos de tots els sectors d’activitat empresarial i oferim serveis per cobrir les necessitats d’autònoms, PIME i grans empreses.

Escoltem, entenem i actuem per donar suport a l’empresa. Treballem amb visió i estratègia per ajudar a fer progressar el nostre país amb accions centrades en la competitivitat i la dinamització econòmica.

Som observadors de tot allò que mereix ser estudiat, amb l’objectiu d’impulsar les millors pràctiques, la transparència i la competència lleial.