Scroll Top

Retail Tour

Què és?

És un viatge experiencial on coneixeràs les noves estratègies que s’estan desenvolupant en el sector del retail a les principals ciutats que marquen tendència, perquè puguis adaptar-te als nous hàbits del consumidor actual. Durant el viatge recorreràs els millors carrers comercials de cada ciutat i visitaràs els retails de referència.

L’equip de la Cambra, acompanyat de reconeguts especialistes en retail, t’ajudaran en tot moment a detectar nous conceptes i estratègies comercials. Una oportunitat per trencar amb la rutina i dedicar temps a cercar noves idees que contribueixin a innovar, consolidar i internacionalitzar el teu model de negoci.

Què t’aportarà

  • ESTRATÈGIA COMERCIAL Analitzaràs les estratègies que s’hi estan desenvolupant i t’aportarà coneixements per definir un posicionament diferenciat del teu model de negoci
  • EXPERIÈNCIA DE COMPRA T’ajudarà a que puguis experimentar les sensacions que transmet un punt de venda quan es visita des del punt de vista del consumidor i no del retailer.
  • VISIÓ INTERNACIONAL Tindràs una visió més àmplia i global del sector del retail, que t’ajudarà en la presa de decisions.

A qui s’adreça?

Aquestes formacions s’adreçen a totes les empreses i entitats implicades en la potenciació d’Andorra com a destinació de shopping.

Que inclou?

  1. Formació a la ciutat de referència, amb un recorregut exhaustiu per les millors botigues de la ciutat.
  2. Programa estructurat, dissenyat i adaptat a les necessitats dels participants.
  3. Suport tècnic a càrrec d’especialistes en retail, durant tot el recorregut.
  4. Jornada de conclusions per intercanviar opinions i valoracions sobre els conceptes comercials apresos.

Nota: El present contingut té un caràcter merament informatiu i no constitueix cap base legal