Formació sobre el nou marc regulador de les RR.LL.

Businessman Office Worker Working Concept

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra oferirà una formació sobre el nou marc regulador de les relacions laborals a tots aquells professionals que, per la seva funció i activitat, necessiten actualitzar els seus coneixements en relació als canvis legislatius que s’establiran a partir de la entrada en vigor de la Llei de relacions laborals. La formació és d’un matí (de 9h a 14h) i s’ha previst un total tres sessions el 28, 29 i 30 de gener, que s’ampliaran en funció de la demanda.

Amb aquest programa s’aprofundirà en les diferències entre l’antic Codi de relacions laborals i la nova Llei de relacions laborals i, concretament, en l’impacte i abast de les modificacions legislatives. Es treballarà comparant les dues legislacions (antiga i nova) per tal de que els assistents coneguin a màxim detall on s’han produït els canvis.

Els principals temes que s’abordaran són: les modificacions sobre la regulació del contracte de treball, el règim disciplinari, els drets col∙lectius dels assalariats, la negociació col∙lectiva i el règim sancionador.
Informació addicional sobre les formacions:

  • Durada de la formació: una sessió de 9h a 14h
  • Dates: 28, 29, 30 de gener
  • Les inscripcions romandran obertes fins el dia 25 de gener
  • El cost de la formació és de 110 euros
  • Es recomanable tenir uns coneixements òptims del Codi de relacions laborals vigent per assistir al curs.

Per més informació, contacteu amb la Cambra. Podeu fer la vostra preinscripció fent clic a 

Deixa un missatge