Prat de la Creu, 8. AD500 Andorra la Vella

Informe de conjuntura: primer semestre del 2018

IMG_9797

La Cambra de Comerç. Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS) fa públiques avui les conclusions dels resultats de l’enquesta de conjuntura corresponent al primer semestre de 2018, en la 43ª edició, i també les expectatives dels empresaris per a la segona meitat de l’any.

En les enquestes de clima empresarial hi han participat 396 empreses dels secotrs de la indústria, la construcció, el comerç al detall i l’hoteleria. L’ànalisi dels resultats permet obtenir informació sobre la conjuntura econòmica i l’evolució de l’activitat empresarial andorra tant a la CCIS com a tots els estaments socioeconòmics d’Andorra.

Segons es desprèn de l’estudi, els empresaris indiquen una millora limitada de la marxa dels negocis, centrada en el sector del turisme i també en la construcció, que comença a adquirir protagonisme com a impulsor del creixement econòmic.

 

Comments (1)

Good morning

We are engaged in a business with a company that is based and registered in Andorra.
We need to do our due diligence.
Can you advise if the following company is an Andorra based and registered company? And advise where we can find further information about this comlany and its directors?
COMPANY NAME: HEMO S.L.
REGISTRATION Nº. NRT I 706193 G

Deixa un missatge