Scroll Top

Nou organigrama a la direcció de la Cambra de Comerç

PilarSol_1200px copia

A partir de l’1 d’octubre, l’actual directora, Pilar Escaler, passa el relleu a la directora adjunta, Sol Rossell, qui liderarà a partir d’ara els reptes de futur de la institució.

Pilar Escaler continuarà vinculada a la institució com a assessora assessora en matèria d’arbitratge i altres mètodes de resolució de conflictes empresarials. El ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis va aprovar el passat 20 de setembre la modificació de l’organigrama directiu de la institució amb dos nomenaments. D’aquesta manera, a partir d’avui, l’actual directora de la Cambra, Pilar Escaler, passa el relleu a la directora adjunta, Sol Rossell, qui serà l’encarregada de dirigir i seguir treballant per afrontar els reptes de futur tot acompanyant les empreses andorranes.

Per la seva part, Escaler continuarà vinculada a la Cambra com a assessora en temes d’arbitratge i al Centre de Resolució de Conflictes Empresarials. En concret, són precisament aquests dos dels darrers projectes de futur que Escaler va impulsar des del seu inici i quan encara a Andorra es desconeixien aquestes eines alternatives de resolució de conflictes empresarials.

Una llarga trajectòria professional al servei del teixit empresarial i del país

Durant aquestes tres dècades a la Cambra, des del 1994, Escaler ha estat l’encarregada de ser l’enllaç operatiu amb sis presidents que ha tingut la institució: Jordi Marquet, Ramon Cierco, Francesc Pallàs, Marc Pantebre, Miquel Armengol i l’actual, Josep Maria Mas. Tots ells han liderat la Cambra en diferents èpoques i han sabut d’adaptar-se als canvis socials, econòmics i polítics que s’han produït a Andorra en els últims anys de la mà de la directora, al capdavant de l’entitat fins octubre.

Descarregueu la Nota de Premsa sencera aquí.

Deixa un missatge