La Cambra a les Jornades INNTEC

cambra-1

Del 28 al 30 de novembre l’empresa INNTEC va organitzar Les Jornades de la Innovació i les Noves Tecnologies d’Andorra (INNTEC) a la sala Consòrcia del Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

El primer dia, el 28, va estar dedicat exclusivament al Blockchain, un nou sistema d’emmagatzematge de dades revolucionari i una nova forma d’intercanviar actius digitals. És una base de dades, on qualsevol empresa o usuari hi pot guardar una còpia de tota la informació generada i realitzar transaccions per consens. Aquestes transaccions poden ser a través de monedes o dades. El principal objectiu d’aquesta nova tecnologia consisteix en incidir a la societat directament i proporcionar una major transparència en les xarxes, permetent d’aquesta manera una major fluïdesa en les transaccions i operacions que qualsevol usuari o empresa vulgui fer.

El 29 i 30 han sigut dues jornades dedicades a la innovació i les noves tecnologies a Andorra, en les quals el 29 a les 12 h, a la sala Consòrcia del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, Pilar Escaler, directora de la Cambra, va participar en una taula rodona titulada Innovant en l’oferta turística i comercial.

 

         

Deixa un missatge