Participem a Gastropirineus

IMG-20171127-WA0002

Avui i demà La Cambra participa a les jornades professionals de gastronomia dels Pirineus, que es celebren a Alp i Puigcerdà. Les jornades són un punt de trobada entre professionals, per tal potenciar les relacions entre gastronomia i turisme i així difondre el patrimoni culinari.

El programa de la jornada s’enceta amb una sessió de cuina en directe, amb la participació de cuiners representants de les Cambres de Comerç d’Andorra, Girona, Lleida i Pirineus Orientals. De la Cambra d’Andorra, el cuiner representant és Josep Mª Troquet, del restaurant Borda Raubert.

El marc que ho ha fet possible, és el projecte Interreg-Poctefa CCI Pirineus Med, amb una proposta que té com a objectiu, potenciar les relacions entre professionals de l’àmbit transfronterer i fomentar la coneixença que la ciutadania té d’aquests territoris europeus.

La jornada d’avui clourà amb un sopar elaborat per cuiners dels diferents territoris on, per part d’Andorra, hi seran protagonistes el restaurant Can Manel i el Restaurant Minim’s.

Deixa un missatge