Finalitza la formació POCTEFA CCI PirineusMed

20170214_090712

El 14 de febrer va finalitzar a Andorra la formació transfronterera per a tècnics en el marc del projecte Poctefa CCI PirineusMed i per l’ocasió ens va visitar el Cap de Govern, Antoni Martí.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra és un dels agents del projecte Interreg que sota el nom CCI Pirineus Med té com a objectiu impulsar la cooperació econòmica i els fluxos comercials dins de l’espai transfronterer, entre Catalunya, França i Andorra.

A partir de l’anàlisi de les empreses del territori transfronterer elaborat conjuntament pels socis de la CCI PirineusMed hem constatat, que gran part de les empreses consideren que les Cambres han de ser les interlocutores en matèria de relacions empresarials transfrontereres.

Per aquest motiu i per augmentar la competitivitat de les empreses, les Cambres han desenvolupat la creació de la xarxa de tècnics especialistes i dinamitzadors transfronterers amb l’objectiu d’agilitzar i incentivar la cooperació econòmica transfronterera, territorial i dels pirineus entre els diferents agents de l’espai transfronterer.

Cada Cambra dins del territori ha assignat i format dos dels seus tècnics com experts empresarials transfronterers per tal d’impulsar els intercanvis comercials i assessorar les consultes transfrontereres.