Lopti-K i l’Hotel Esquí Plaza, guanyadors del concurs d’aparadors

15941164_1512332378794719_350682788251012088_n

L’establiment Lopti-K d’Andorra la Vella, sota el títol “Qui creu, el veu!” i l’Hotel Esquí Plaza de Canillo amb el títol “Nadal a l’Hotel Esquí Plaza” s’enduen els primers premis del 19è Concurs d’Aparadors de Nadal i de la 1a. edició del Concurs d’Ambientació nadalenca, respectivament.

Els membres del Jurat, han atorgat també, pel que fa al Concurs d’Aparadors, l’Accèssit al Millor Aparador a l’establiment Betes i Fils de Sant Julià de Lòria, el premi a l’Originalitat per a Santos Espais Interiors, a l’Impacte Comercial per a Opcions+, a la Qualitat Artística per a Tessart i a la temàtica de Poblet de Nadal per a Grans Magatzems Pyrénées, tots quatre d’Andorra la Vella. Enguany el premi al Respecte pel Medi Ambient ha quedat desert.
Pel que respecta al Concurs d’Ambientació, l’Accèssit ha estat per al Centre Comercial Illa Carlemany d’Escaldes-Engordany i el premi a la Millor Ambientació de la parròquia d’Andorra la Vella ha anat a parar a l’Hotel Plaza.

La Cambra valora molt positivament l’alta participació d’enguany que en total han concursat 68 establiments de pràcticament totes les parròquies i de diferents sectors comercials, i ja està pensant en l’organització de la propera edició que celebrarà el seu 20è aniversari.