Empresa, comerç i negocis

Actes, jornades i conferències

Notícies

Publicat el 25/05/2016, 12:52


Actualment els blogs són una alternativa de comunicació gairebé gratuïta per a les pimes, a les que faciliten la difusió de continguts a internet de manera òptima i personalitzada. També, l'aparició de la figura dels bloggers com a prescriptors independents de marques i productes ha donat a aquesta eina un valor inèdit per a qualsevol programa de difusió de continguts.

Tindrà lloc del 15 al 17 de juny, de 9 a 14 h i és una formació 100% pràctica adreçada a professionals i empreses que vulguin dominar aquesta tècnica de comunicació que avui ha tornat a guanyar força a tot el món

Els objectius són que l'alumne domini aquesta eina per a la seva empresa i per a la seva marca personal i que els interessats en desenvolupar-se com a bloggers tinguin els coneixements per créixer en aquest mercat. Els objectius específics són instal·lar i configurar WordPress per al nostre propi domini, publicar i editar entrades d'un blog, modificar i personalitzar el seu aspecte; configurar funcionalitats especials mitjançant l'ús de "plug-ins" i obtenir un llistat de recursos amb els quals gestionar el blog de manera autònoma i professional

Destacats

Publicat el 13/05/2016, 14:24

 

Està organitzada conjuntament per la Cambra i l’UdA, amb l’organització tècnica d’Eminset Law i el patrocini de Crèdit Andorrà, Actua, el Comú de Sant Julià de Lòria, Golden Tulip i Reig Capital Group.

La Jornada vol servir per elaborar un diagnòstic sobre les actuacions empreses en favor de l’emprenedoria i sobre quin és el camí que encara s’ha de recórrer per poder acompanyar, en les millors condicions, els processos emprenedors al nostre país.

Comptarà, entre altres, amb figures reconegudes del món emprenedor espanyol com Marc Vidal d’Idodi Venture Capital, Alejandro Lorenzo, d’El Tenedor, Pere Codina, de Kompyte, Josep Nebot, d’Arboribus i Marc Vidal, d’Idodi Venture Capital.

L'opinió de la Cambra

Publicat el 04/05/2016, 13:40

presentació-dels-resultats-de-les-enquestes-de-conjuntura-juliol-desembre-de-2015

Les opinions de les empreses sobre l’evolució global de l’activitat de l’any 2015 reflecteixen una millora tímida de la confiança empresarial i confirmen que l’economia andorrana segueix avançant en la línia de recuperació iniciada l’any passat, tot i que ho fa de manera molt gradual i fràgil. A més, les expectatives de les empreses són d’una tendència de millora lenta, principalment en l’àmbit dels serveis, i confirmen que la recuperació de l’activitat es continuarà consolidant al llarg de l’any 2016, però també que es mantindrà molt continguda.

En l’àmbit internacional, el Fons Monetari Internacional preveu que el creixement mundial durant el 2016 s’accelerarà només una dècima, fins al 3,2%, i confirma així que la recuperació global continua però perd força. Per àrees econòmiques, les previsions per al 2016 són d’estabilitat en el ritme de creixement del grup de les economies desenvolupades, tant als Estats Units com a la zona euro o al Japó.

El creixement de les economies emergents continua sent la font principal de l’expansió econòmica mundial prevista per a aquest 2016, si bé les perspectives continuen sent desiguals per països. Mentre que Rússia i la regió d’Amèrica Llatina retrocediran en termes de PIB, els països motor d’Àsia, la Xina i l’Índia, continuaran creixent a taxes del 6-7%, només unes dècimes per sota de l’any anterior.