Scroll Top

Signatura del conveni del grup de treball del sector turisme

c0c55da5-30dc-419a-bd6a-ee2ef7aaf9a8

El sector turístic privat d’Andorra s’uneix per primera vegada per afrontar els reptes actuals i futurs del sector. La Cambra coordina aquesta iniciativa que recull totes les veus dels agents econòmics vinculats al turisme.

El conveni de col·laboració signat avui és un reflex de la voluntat de totes les parts de donar recorregut a l’objecte del projecte per tal de promoure un espai de debat que contribueixi a la millora continuada del sector turístic tenint en compte criteris de sostenibilitat.

El grup de treball del sector turístic considera que és imprescindible una col·laboració  amb el sector públic per establir unes bases, seguir unes línies estratègiques conjuntes i mostrar un alineament dels objectius.

La Cambra i el Govern han signat un MOU que regula l’àmbit de col·laboració entre el sector públic i el sector privat per treballar conjuntament per solucionar les necessitats actuals del sector També es comprometen a treballar per alinear els objectius de la política  turística nacional amb les necessitats del sector  empresarial.

Trobar l’equilibri entre quantitat i qualitat del sector turístic del país. Aquest és un dels objectius que es marquen la Cambra i el Govern per garantir el futur de l’economia andorrana

Deixa un missatge