Scroll Top

S’ha presentat formalment el CSPT

Unknown

Avui s’ha presentat formalment la constitució del Consell del Sector Privat de Turisme (CSPT), una entitat que agrupa per primera vegada i en una sola veu el sector privat turístic del país i que está format per la Cambra, precursora de la iniciativa, la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i 13 empreses i associacions, sent els portaveus Ricard Vicens, vicepresident de serveis turístics de la Cambra, i Esther Santuré.

El seu objectiu és ser un espai de debat que contribueixi a la millora contínua del sector turístic tenint en compte criteris de sostenibilitat. La voluntat és donar veu al sector privat i vetllar pels interessos generals i no particulars tot prioritzant la competitivitat del sector i assolint un alineament entre el sector públic i privat en matèria turística.

A part dels portaveus, també han acompanyat aquesta presentació, els tres representants del sector privat que s’han incorporat al Consell d’Administració d’Andorra Turisme que són Jordi París, Sònia Yebra i Josep Marticella.

Descarregueu la Nota de Premsa sencera aquí.

Deixa un missatge