Scroll Top

La Cambra a Pirineus Gourmet

Captura de pantalla 2017-03-22 a las 18.01.41

Amb la participació de 57 empreses productores d’aliments gourmet, 35 firmes procedents dels sectors de la distribució i de la restauració, 270 inscrits a les jornades tècniques i 345 inscrits a la conferència del xef Joan Roca han format part ahir de Pirineus Gourmet organitzat per CCI Pirineus Med, impulsat per les Cambres de Comerç i amb el suport del programa Interreg – POCTEFA de la UE.

Aquesta proposta, on també han participat empreses del nostre país com L’Essència de les Valls, Celler Casa Auvinyà, cervesa Alpha i El Rebost del Padrí, té com a objectiu impulsar els acords comercials entre firmes de l’àmbit transfronterer i potenciar la cooperació territorial, desenvolupar l’economia de la zona i fomentar la coneixença que la ciutadania té d’aquests territoris europeus.

Aquesta primera jornada, que es va celebrar a Lleida, també va comptar amb la presència del president, Marc Pantebre, i la directora, Pilar Escaler, de la Cambra.