Missió Comercial a Dubai

Captura de Pantalla 2021-10-05 a les 15.57.35

Coincidint i aprofitant la participació d’Andorra a l’Exposició Universal 2020 que té lloc a Dubai, Andorra Business i la Cambra de Comerç, Industria i Serveis d’Andorra (CCIS), amb la col·laboració i participació de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) organitzem una missió empresarial a aquesta ciutat del 25 al 29 de gener del 2022.
Les dates coincideixen amb la celebració a l’Expo del dia nacional d’Andorra que tindrà lloc el 28 de gener quan hi haurà representació institucional del Principat i actes d’Andorra en aquest esdeveniment.
Aquesta missió està enfocada a donar el màxim d’eines als participants per assolir un triple objectiu:
  • Que pugueu analitzar “in situ” les oportunitats d’inversió i comercials que us poden oferir els Emirats Àrabs Units.
  • Rebre experiències i donar-vos suport a la internacionalització de les vostres empreses.
  • Participar a la projecció del nostre país i el nostre entorn econòmic i social durant l’Expo de Dubai.
  • Durant la missió, us oferim l’organització d’una agenda individualitzada de contactes empresarials per a cada empresa participant que ho desitgi.
La missió és multi sectorial i s’estudiarà per a cada empresa quines són les oportunitats de negoci que millor s’adapten a la vostra activitat.
Si esteu interessats en participar en aquesta missió empresarial, us agrairíem que ompliu el qüestionari adjunt per poder valorar el vostre programa individual abans del 7 d’octubre. Les places són limitades a 15 empreses.

Més informació a https://www.ccis.ad/missio-comercial-a-dubai/

Deixa un missatge