Scroll Top

Lliurament dels premis de la 1a. Festa del Comerç d’Andorra

FESTA DEL COMERÇ -9735 (7)

La Cambra ha celebrat la cerimònia d’entrega de premis de la 1a. Festa del Comerç d’Andorra en un excel·lent ambient a l’Unnic. Un esdeveniment que, a partir d’ara, ocuparà el lloc del tradicional Concurs d’Aparador de Nadal, del qual s’han celebrat 25 edicions.

Guanyadors de la 1a. Festa del Comerç
Millor aparador de Nadal

El premi al millor aparador de Nadal correspon, aquest any, a Petit Albert II, d’Andorra la Vella. El lliurament del premi l’ha fet Marta Palau, en representació de KILVIL Andorra, que va guanyar en aquesta mateixa categoria al Concurs d’Aparadors de Nadal 2022.

botiga més sostenible

La Saboneria, d’Escaldes-Engordany, ha guanyat el premi a la botiga més sostenible, en línia amb la seva política de reciclatge i residu zero. El lliurament del guardó l’ha fet Guillem Casal, Ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia.

millor gestió de xarxes socials

La Farmàcia Meritxell, d’Andorra la Vella, referent per la seva visió innovadora en salut i bellesa amb èmfasi en productes de col·lagen, ha guanyat el premi a la millor gestió de xarxes socials. El lliurament l’ha fet el Fernando Blanco, president del Club de Marketing d’Andorra.

millor projecte o iniciativa empresarial

La ministra de Presidència, Conxita Marsol, ha fet entrega del premi al millor projecte o iniciativa empresarial al Poblet de Nadal, del Comú d’Andorra la Vella. Un producte que ha consolidat la ciutat com a destinació turística nadalenca.

proposta més creativa i innovadora

El Cònsol Major d’Andorra la Vella, Sergi González, ha fet entrega del premi a la proposta més creativa i innovadora, que ha estat la botiga Stay, d’Escaldes-Engordany. Un establiment que destaca per la seva presentació visual i que ofereix una proposta productes innovadors.

millor trajectòria professional en el comerç

Un premi molt especial és el que la Cambra ha atorgat a la millor trajectòria professional en el comerç. El guanyador ha estat Josep Pubill Garrabé, de la Sastreria Sabateria Sport. El Ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, ha fet entrega d’aquest premi.

millor botiga del Principat d’Andorra

El premi a la millor botiga del Principat d’Andorra s’ha atorgat a Marti Motos Touratech, de Santa Coloma. Un establiment espectacular, que referma l’aposta de l’empresa per la zona. Ha lliurat el guardó el president de la Cambra, Josep Maria Mas.

Andorra comerç excel·lent

La Directora de la Cambra, Sol Rossel, va voler aprofitar també l’acte per dedicar una menció especial a tots els establiments que han obtingut fins ara el segell de qualitat “Andorra comerç excel·lent”.

Deixa un missatge