La Cambra trasllada consideracions i esmenes al Projecte de llei reguladora de l’impost sobre les estades en allotjaments turístics

Proyecto-de-Ley

La Cambra, exercint la seva funció d’òrgan consultiu, ha analitzat el Projecte de llei reguladora de l’impost sobre les estades en allotjaments turístics i n’ha extret unes conclusions que seran traslladades avui al migdia als representants dels grups que conformen la majoria parlamentària dins la Comissió Legislativa d’Economia del Consell General i també s’ha acordat amb la resta de grups parlamentaris fer-ho després de festes. Les consideracions i esmenes s’han treballat des de la Comissió de Turisme de la Cambra i els representants sectorials.

L’objectiu de les reunions previstes és exposar l’opinió de la Cambra i debatre de forma oberta i transparent el posicionament dels diferents sectors afectats en relació a la futura aplicació de la taxa. Així, avui els representants la Cambra encapçalats pel seu president, Josep Maria Mas i la directora, Pilar Escaler es reuneixen telemàticament amb la majoria parlamentària. També assistiran Ricard Vicens, vice-president de Turisme de la Cambra i, Amadeu Rossell i Roser Daban com a representants dintre de l’entitat dels sectors de l’hoteleria i els allotjaments turístics, respectivament.

 
 
 
 

 

 

Deixa un missatge