Inscripció Horitzó Retail

 

Quin és el futur del comerç a Andorra i quines oportunitats se’ns presenten amb la nova configuració de les àrees comercials urbanes? El pròxim 7 de novembre no deixeu d’assistir a la jornada Horitzó Retail, al Centre de Congresos d’Andorra la Vella, on podreu conèixer de primera mà les últimes novetats del sector.

Descarregueu el programa aquí o feu la vostra inscripció omplint el formulari.

Patrocina CCI PirineusMED, organitza la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra juntament amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Lleida i la Chambre de Commerce et d’Industrie des Pyrénées-Orientales, amb el suport de Govern d’Andorra. Entrada lliure.

[pwebcontact id=2]

AVÍS LEGAL: Les dades personals que ens faciliteu s’inclouen dins el fitxer automatitzat de Formació, de titularitat i responsabilitat de la Cambra de Comerç. Les dades seran utilitzades per gestionar la inscripció als cursos sol·licitats i per remetre-us informació relativa a l’oferta formativa de la Cambra de Comerç. S’adoptaran en el seu tractament les mesures tècniques i organitzatives més adequades per garantir-ne la seguretat. Les dades personals no seran objecte de cessió. Llevat que ens indiqueu el contrari en el termini de trenta dies, considerem que ens doneu el vostre consentiment per a la utilització de les vostres dades personals per a les finalitats esmentades. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i oposició contactant directament amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, carrer Prat de la Creu, 8, edifici Le Mans, despatx 107, d’Andorra la Vella, o bé mitjançant l’adreça de correu de la Cambra ccis@andorra.ad