Eurochambres: campanya d’ajuda als damnificats de l’agressió militar de Rússia a Ucraïna

FLuGhTCXIAA3QN7

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra recolza la declaració feta per Eurochambres que condemna l’agressió militar de Rússia contra Ucraïna. La xarxa de cambres europees expressa el seu ferm suport i solidaritat cap a col·legues de la Cambra de Comerç i Indústria d’Ucraïna, cap a la comunitat emprenedora del país i cap a tots els ciutadans ucraïnesos.

Des de la Cambra fem una crida a les empreses andorranes per ajudar els damnificats a través d’una campanya organitzada per la Cambra de Comerç Polonesa – Ucraïnesa amb la finalitat de rebre fons per ajudar Ucraïna. Els diners que es recullin s’utilitzaran per a propòsits humanitaris i per poder assistir a aquelles persones afectades per aquest conflicte.

Algunes de les activitats que s’inclouran amb aquesta campanya és el transport de refugiats des d’Ucraïna fins a la frontera Polonesa, el proveïment de medicaments, menjar, roba, productes d’higiene i també, ajuda psicològica pels refugiats. Aquestes ajudes serviran tant per ajudar a les persones que actualment estan a Ucraïna, com per facilitar la nova vida dels refugiats a Polònia amb una visió més a llarg termini: ajudes per a l’emprenedoria, l’educació, el desenvolupament professional, etc.

Les donacions es poden fer per transferència al següent compte. Cal indicar en l’assumpte de la transferència

“POMOC UKRAINE” (ajuda Ucraïna):
BIC / SWIFT CODE Bank: PPABPLPK
IBAN: PL31 1600 1462 1890 7447 7000 0005
Bank BNP PARIBAS BANK POLSKA S.A.

Deixa un missatge