Col·laboració entre el Comú d’Andorra la Vella i la Cambra

Comu Andorra la Vella + Cambra Comerç

 

Avui al migdia, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, han comparegut la Cònsol Major de la capital, Conxita Marsol, amb el president de la Cambra, Miquel Armengol, per informar els mitjans del país sobre les  noves mesures de col·laboració per donar suport al teixit comercial de la parròquia i contribuir a la reactivació de l’economia en aquests moments de crisi sanitària. 

En una aposta més del Comú d’Andorra la Vella pel comerç de la parròquia, en paraules de la cònsol, se subvencionarà el 50% de l’obtenció del Segell de Qualitat “Andorra Comerç Excel·lent” amb un màxim de 20.000 €.

D’altra banda, amb l’objectiu que els empresaris d’Andorra la Vella puguin reciclar-se en diversos temes d’interès, el Comú subvencionarà el 100% de les nostres formacions, amb un màxim de 45.000 €.

Recordem que el procés d’anàlisi que du a l’obtenció del Label de Qualitat, inclou la diagnosi del punt de venda i anàlisi de la presència online de l’establiment, mystery shopping, enquesta al client extern, disseny d’un pla d’accions individualitzat. Posterioment es presenta un informe exhaustiu amb els resultats de l’anàlsi on s’assenyalen les mesures correctores i/o les propostes de millora.

Pel que fa a les formacions, la Cambra presenta per aquest trimestre una oferta important de seminaris de diversos temes, publicats tots a aquesta web.

 

 

Deixa un missatge