Scroll Top

Calendari fiscal i actualització de l’app

cigbIY0Ai3ng

La Cambra de Comerç i GM Consultors hem elaborat la nova edició del Calendari Fiscal i de l’Empresari per a l’exercici econòmic 2024, amb l’objectiu d’oferir a les empreses una guia completa i actualitzada, que faciliti una correcta planificació i gestió en matèria fiscal. Es pot consultar i/o descarregar a les pàgines web de la Cambra, a l’apartat publicacions (https://www.ccis.ad/), i de GM consultors (http://www.gmconsultors.com/).

També hem actualitzat l’App Empresari al Dia (ED), una eina dissenyada especialment per ajudar als professionals i empresaris a gestionar de manera eficient les seves obligacions tributàries al llarg de l’any i donar-los suport en el compliment de les obligacions comptables.

Entre altres funcions, l’APP Empresari al Dia permet consultar el calendari fiscal per mesos, rebre avisos i notificacions d’interès sobre temes fiscals en funció de la parròquia i també descarregar-se els formularis per cada figura impositiva. En matèria comptable, l’usuari disposa del Pla general comptable andorrà, amb la informació detallada de cada grup.

Empresari al dia és una aplicació gratuïta que està disponible per Apple i Android.

Deixa un missatge