Presentació de les propostes de la nova presidència de la Cambra

Miquel Armengol

Ahir a la tarda la Cambra va presentar la nova Junta, que a partir d’ara estarà presidida per Miquel Armengol. Durant la roda de premsa, el nou President va explicar quina seria la línia a seguir des de l’entitat, així com algunes idees que podrien ajudar en l’obertura del país.

Així doncs, avançar cap a l’e-commerce a partir de l’acord d’associació amb la UE per aconseguir la lliure circulació de mercaderies o construir un aeroport dins d’Andorra van ser algunes de les propostes d’Armengol.

A partir d’ara, el President de la Cambra tindrà tres anys per treballar i aconseguir acomplir els seus objectius al capdavant de l’entitat. Una tasca que emprèn amb molta motivació i fent els màxims possibles per arribar a atreure més inversió estrangera d’alt nivell i turisme de qualitat superior.

Tanmateix, Miquel Armengol no deixa de banda altres àmbits de treball com ara cercar vies alternatives als ingressos que genera el tabac, o la ferma aposta de la Cambra per continuar oferint formacions a professionals i empreses, tot amb l’objectiu d’aconseguir bons resultats en el sector turístic i, de retruc, en l’economia del país.

Pots veure les notícies completes a Ara.ad, a Andorra Difusió, el Diari d’Andorra, el Bon Dia o El Periòdic d’Andorra, així com a l’Editorial d’aquest últim mitjà de comunicació.

Deixa un missatge