Com el capital privat pot contribuir a la transició energètica?

TEMARI:

La Llei 21/2018, d’impuls de la transició energètica i del canvi climàtic (Litecc), vol donar un impuls a la transició energètica amb la creació i la consolidació de mesures i instruments que permeten avançar cap a una societat neutra en carboni, integrant l’adaptació al canvi climàtic i l’augment de la resiliència mitjançant l’impuls de la recerca, l’observació sistemàtica i la informació.

La Litecc afavoreix l’augment de la producció energètica nacional i la seva diversificació, reduint al mateix temps la vulnerabilitat als mercats, millorant la seguretat de l’abastament i potenciant la sobirania nacional

Disposem dels elements per fomentar la producció d’energia renovable al país i fer créixer els sectors relacionats. Tenim la clau de capgirar la situació cap a un model més net, per garantir la sostenibilitat i la sobirania energètica.

Tindrà lloc el proper 2 de juliol, a les 11 h, i  será a càrrec de:

Marc Rossell Soler, Secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat. És llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Tolosa Paul Sabatier. La seva experiència laboral l’ha portat a desenvolupar diferents tasques de gestió i responsabilitat en el públic en l’àmbit del medi ambient i de la sostenibilitat ambiental. L’any 2012 va ser nomenat director del Departament de Medi Ambient i l’any 2015 director general de medi ambient i sostenibilitat. Ha participat en la creació de l’Oficina de l’Energia i del Canvi climàtic i en l’elaboració de les polítiques relacionades en aquest àmbit.  Albert Moles Betriu, Director General de FEDA.

.

 

 

2 de juliol, a les 11 h

 

 

 

Gratuït

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com