Prat de la Creu, 8. AD500 Andorra la Vella

TRANSFORMACIÓ DIGITAL DE LA TEVA MARCA: APRÈN A POSAR-LA A INTERNET DES DE ZERO

Dirigit a:

Propietaris i responsables de comunicació i màrqueting d’empreses que encara no hagin desenvolupat la seva marca a Internet o vulguin millorar-la, agents de l’administració i persones interessades en el màrqueting online en general.

Objectius:

Aquesta formació és un compendi general del tots els temes que haurà d’abordar un empresari que vulgui, des de zero, implantar la seva marca a Internet. La transformació digital ja no és una opció i l’objectiu principal del curs és que l’alumne sàpigui estructurar i sistematitzar un primer procés d’entrada a Internet de la seva marca (branding online), entenent els fenòmens de màrqueting externs que li afecten. Conèixer les últimes novetats de les eines de gestió de marca a la xarxa i poder planificar un pla estratègic de posicionament de marca a Internet.

21 i 22 de novembre, de 9 a 14 h

Fernando Blanco – Llicenciat en Publicitat i postgrau de Producció Publicitària i below the line a la Universitat Ramón Llull (Fundació Blanquerna). Professor col·laborador de la Universitat d’Andorra. Soci-consultor de SisèGrau, SLU.

210 . Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.