Prat de la Creu, 8. AD500 Andorra la Vella

COM CALMAR SITUACIONS TENSES AMB EINES DE COMUNICACIÓ NO VIOLENTA

  • Dirigit a: directors, caps d’equip, personal encarregat de la comunicació corporativa i la relació amb els clients. Treballadors que hagin de gestionar situacions conflictives i/o que es trobin amb situacions on la comunicació en l’equip sigui difícil. Qualsevol persona que vulgui millorar les seves habilitats comunicatives.
  • Objectius: els alumnes coneixeran les eines comunicatives que els permetin preparar-se i gestionar converses difícils. Desenvoluparan estratègies per calmar situacions potencialment violentes i transformar-les en diàlegs constructius. Treballaran eines que els permetin reduir l’estrès que generen aquestes situacions i practicaran eines pròpies de la comunicació no violenta com l’escolta activa o el problem-solving.

11 i 12 d’abril, de 9.30 a 13.30 h

Ramon Tena Pera – Llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra i màster en mediació per la Universitat de Barcelona. Mediador i formador en gestió positiva del conflictes. Director de Dialoga. Coordinador acadèmic del postgrau en mediació a la Universitat d’Andorra i Membre del Pool of Trainers del Consell d’Europa. Col·labora habitualment amb organismes internacionals en la facilitació de seminaris i grups de treball, i és col·laborador pedagògic de la Cambra, l’UdA, l’UPF, el Consell de Col·legis d’Advocats de Catalunya i el European Youth Forum. Màster en Gestió de Conflictes: Mediació per la UB.

.

181 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.