Jornada POCTEFA, 17 de juny

Eines Tecnològiques per a la Transformació Digital de les Empreses Turístiques

La Cambra us convida aquest 17 de juny a aquesta Jornada organitzada sota el marc del programa PirineusMed II.

programa

 • 9.30 – 9.35 – Benvinguda per part del President de la CCIS
 • 9.35 – 10.15 h – Conferència inaugural.
  Laura Gil, directora de transformació digital de Damm. Llicenciada en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona, forma part de l’equip de professionals de Damm des de fa 20 anys. El 2016 assumeix les funcions de Directora de Transformació Digital de Damm, per aportar tot el seu coneixement transversal adquirit al llarg dels anys a l’empresa, una de les claus per a portar a terme aquest projecte amb èxit.
 • 10.15 – 10.55 – Innovació a través de l’emprenedoria basada en la tecnologia digital.
  Eduard Martin Lineros, CIO i Director del Programa 5G a la Mobile World Capital Barcelona. Enginyer Superior en Informàtica i Enginyer Tècnic en informàtica de Sistemes per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Cambridge Diploma in Information Technology (UCLES); Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF), President de l’Associació de Professionals TIC de Catalunya i ex Director d’Innovació, Societat del Coneixement i Arquitectures TIC de l’Ajuntament de Barcelona.
 • 10.55-11.20 – Pausa
 • 11.20 – 12.05  – Elevator Pitch.
  Durant 3 minuts, 10-15 empreses /start ups participants podran presentar els seus projectes.
 • 12.05 – 12.15 –  Descans i preparació de les sales per B2B
 • 12.15 – 13.20 –  B2B.
  S’habilitaran sales per a cadascuna de les empreses participants als elevator pitch (Zoom o teams) on els clients potencials podran reunir-se amb elles.

  • AKILES. La nostra missió és acabar amb la ineficiència operativa que suposen les claus, ho aconseguim oferint una solució completa que permet entre altres coses maximitzar la rendibilitat dels teus espais.
  • CHARTOK. Plataforma de Teamwork automatitzada per a gestionar les operacions i fluxos de treball interns de la industria hotelera. Un software que permet integrar les dades, els equips, les decisions i les operacions internes de las empreses hoteleres en una mateixa plataforma, permeten als equips poder respondre preguntes complexes i simples ràpidament, oferint la informació correcta en el moment adequat a les persones que la necessiten amb Machine Learning i automatització.
  • SISÈGRAU MARKETING ONLINE. Agència de marketing online andorrana que als últims 10 anys va comptar, com a clients, a diverses empreses i institucions vinculades al turisme, com ara Vivand (eix comercial d’Escaldes-Engordany) i l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella,  entre altres. Així mateix, l’equip de SisèGrau ha dissenyat i manté actualment les webs del Palau de Gel i de la Vall del Madriu.
  • VOXTOURS. VOX Connect és un sistema professional en smartphone per a grups guiats que desmaterialitza els dispositius i resol el distanciament social. POPGuide, la nostra potent heramienta autoguiada i navegable que permet als viatgers explorar les destinacions amb total flexibilitat acompanyats per històries multilingües i comentaris en reproducció automàtica. VOX City Walks és un projecte completament nou impulsat per la tecnologia, amb recorreguts a peu hop on-hop off proporcionats per experts locals en temps real en diversos idiomes.
  • BERONI. Líders del desenvolupament de solucions de software especialitzat exclusivament per a agències de viatges, tant emissores del segment vacacional i també del segment Corporate, com majoristes i receptives.
   Cal destacar la rellevància que la companyia tecnològica ha adquirit els últims 6 anys en el disseny de pàgines web i l’ús del seu market place online, permetent a destinacions oferir la promoció del territori i comercialització de les experiències turístiques que ofereixen al viatger. Destacant també, la seva plataforma de reserves online Wasabi-s, usada actualment per més de 1.500 agències de viatges i 6 grups de gestió.
  • KAMINOGUIDE. “Amb el vostre smartphone a la mà, Kamino us ofereix circuits esportius i culturals audioguiats per descobrir en bicicleta, a peu …” mentre descobriu les millors adreces (artesans, productors, restaurants, etc.)
  • COURSICAB. Primera plataforma SaaS que connecta Taxis i VTCs geolocalitzats amb retailers per al lliurament de paquets o la recollida de clients. CoursiCab té una cobertura nacional de serveis a França, Espanya, Portugal, Bèlgica & Luxemburg.
  • ALCA FILMS
  • INVELON. Empresa de desenvolupament de solucions de software en realitat virtual, augmentada, mixta per al sector turístic. Fem solucions de Realitat Virtual (VR) per permetre fer visites guiades a qualsevol lloc de món, cosa que permet als turistes visitar virtualment la destinació abans de planificar un viatge real. Això ajuda particularment als viatgers a aprendre més sobre llocs més petits i menys explorats. També fem solucions interactives i didàctiques per museus o centres d’interpretació en què s’experimenta en primera persona i de forma immersiva. També Les empreses de viatges i hoteleres també mostren els seus allotjaments i destinacions utilitzant tecnologia interactiva per permetre als possibles clients experimentar i explorar els països o hotels abans de reservar.
  • BROOX. Broox Technologies és una startup radicada a Andorra especialitzada a transformar espais físics en experiències digitals. Posem a disposició de les marques la tecnologia i els serveis necessaris per a implementar solucions experiencials dissenyades per atraure consumidors, convertir a vendes i connectar els canals offline i online
 • 13.20 – Cloenda

INSCRIPCIONS